Overslaan en naar de inhoud gaan

(junior) Software Engineer

Bedrijf: Nedap
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Groenlo
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Nedap Light Controls realiseert duurzame verlichtingsoplossingen via zelf ontwikkelde hard- en software. Met ons product Luxon kunnen onze klanten hun verlichting efficiënt beheren. Door de verlichting niet onnodig te laten branden wordt hiervoor wereldwijd veel energie bespaard. 

Als (junior) software engineer werk je aan het product ‘Luxon”, een platform waarmee verlichting nog efficiënt beheerd kan worden en een einde gemaakt kan worden aan verspilling van energie.

Jouw team

Als (junior) software engineer ben je met het software team verantwoordelijk voor de complete Luxon lightmanagementsoftware en werk je samen met o.a. hardware- en embedded software engineers en customer support.

Je gaat je bezig houden met het ontwikkelen van front- en backend apps, het verbeteren van communicatie met IoT/ embedded devices, het meedenken aan de architectuur en het analyseren van verzamelde data. In deze rol krijg je de kans om te groeien en het verschil te maken door zelf initiatieven te ontplooien. 

Ons aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Vereiste ervaringen en skills

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om aan zowel front- als back-end applicaties te werken. De voornaamste gebruikte technieken zijn Java + Angular/Typescrypt. 

Je herkent jezelf in het volgende:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding met een informatica-component;
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring als softwareontwikkelaar;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je voegt met jouw expertise iets toe aan onze producten.

Over Nedap Light Controls

Met de opkomst van Led-technologie is het digitale tijdperk in verlichting aangebroken. Led combineert een betere kwaliteit van licht met hoge energiebesparing. De echte winst zit in een intelligente aansturen van de verlichting. Wij ontwikkelen lichtmanagementsoftware die ervoor zorgt dat het licht alleen brandt waar en wanneer het nodig is. Zo maken we ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam.

Other possibilities

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Software Developer

IT / ICT

Nedap - Groenlo

Wij zijn op zoek naar een full stack developer die het leuk vindt om wat hij bouwt, bij klanten terug te zien. Iemand die het een uitdaging vindt om een balans te zoeken tussen het doorvoeren van structurele verbeteringen en het vergroten van de toegevoegde waarde van een product.

Binnen Nedap Staffing Solutions geloven we dat werknemers het succes van een bedrijf bepalen. Onze oplossingen halen daarom niet alleen administratieve lasten weg, maar richten zich op het ondersteunen van personeel op alle niveaus om zo goed mogelijk gebruik te maken van hun talenten en potentie.

In deze functie help jij bedrijven om een transparante communicatie te realiseren en om de invloed en betrokkenheid van medewerkers in hun bedrijf te vergroten.

Software Developer
werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Software Tester

IT / ICT

Nedap - Groenlo

Ben jij op zoek naar een gave uitdaging in het Oosten van het land? Wil jij binnen een hightech organisatie werken waarbij je voor tastbare producten gaat testen? Lees dan onze vacature voor Software Tester!

Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe toepassingen voor veehouders ontwikkeld of verbeteringen doorgevoerd. Als Software Tester zet je teststrategieën op voor functionele en integrale testen van software op onze procescomputers en readers. Je brengt deze teststrategieën tot uitvoering in de vorm van bureau- en veldtesten. Je staat dan ook in direct contact met onze klanten, waar praktijktesten worden uitgevoerd. Daarnaast geef je invulling aan geautomatiseerd testen van embedded systemen. Gevonden issues rapporteer je aan het ontwikkelteam en je bent pas tevreden, wanneer de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd is.

Software Tester
werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Software Test Engineer

IT / ICT

Nedap - Groenlo

Wil jij de laatste finishing touch op het gebied van kwaliteitscontrole van de ontwikkelde software aanbrengen en daarmee de producten die de boer verder helpen, optimaliseren? Lees dan onze vacature voor Software Test Engineer!

Als Software Test Engineer zet je test plannen op voor het testen van de software en het gehele product. En geef je invulling aan het geautomatiseerd testen van applicaties in de Cloud. Van tijd tot tijd zul je ook bureau- en veldtesten uitvoeren. Je staat dan ook in direct contact met onze klanten, waar praktijktesten worden uitgevoerd. Gevonden issues rapporteer je aan het scrumteam en je bent pas tevreden als de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd zijn. De cloudapplicaties zijn complex, maar met jouw analytische vermogen weet jij je weg te vinden in de hoge mate van diepgang, testscenario’s en testmaten. Er wordt gewerkt met Visual Studio, Gherkin en Specflow.  

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische individuele dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe applicaties in de Cloud of Edge ontwikkeld en gelanceerd. In onze IoT omgeving zorgen we dat diergedragingen, zoals vreettijden en voeropname, gemeten worden door o.a. onze wearables, omgezet worden in relevante informatie voor de veehouder en processen geautomatiseerd worden.  

‘We streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten. Jouw werk is hiervoor essentieel.’ (Kor, Product Manager)

Software Test Engineer