Overslaan en naar de inhoud gaan

(junior) Software Engineer

Bedrijf: Nedap
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Groenlo
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Nedap Light Controls realiseert duurzame verlichtingsoplossingen via zelf ontwikkelde hard- en software. Met ons product Luxon kunnen onze klanten hun verlichting efficiënt beheren. Door de verlichting niet onnodig te laten branden wordt hiervoor wereldwijd veel energie bespaard. 

Als (junior) software engineer werk je aan het product ‘Luxon”, een platform waarmee verlichting nog efficiënt beheerd kan worden en een einde gemaakt kan worden aan verspilling van energie.

Jouw team

Als (junior) software engineer ben je met het software team verantwoordelijk voor de complete Luxon lightmanagementsoftware en werk je samen met o.a. hardware- en embedded software engineers en customer support.

Je gaat je bezig houden met het ontwikkelen van front- en backend apps, het verbeteren van communicatie met IoT/ embedded devices, het meedenken aan de architectuur en het analyseren van verzamelde data. In deze rol krijg je de kans om te groeien en het verschil te maken door zelf initiatieven te ontplooien. 

Ons aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Vereiste ervaringen en skills

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om aan zowel front- als back-end applicaties te werken. De voornaamste gebruikte technieken zijn Java + Angular/Typescrypt. 

Je herkent jezelf in het volgende:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding met een informatica-component;
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring als softwareontwikkelaar;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je voegt met jouw expertise iets toe aan onze producten.

Over Nedap Light Controls

Met de opkomst van Led-technologie is het digitale tijdperk in verlichting aangebroken. Led combineert een betere kwaliteit van licht met hoge energiebesparing. De echte winst zit in een intelligente aansturen van de verlichting. Wij ontwikkelen lichtmanagementsoftware die ervoor zorgt dat het licht alleen brandt waar en wanneer het nodig is. Zo maken we ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam.

Andere vacatures

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Junior Software Developer

IT / ICT, Management

Nedap - Groenlo

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische individuele dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe applicaties in de Cloud, Fog of Edge ontwikkeld en gelanceerd. In onze IoT omgeving zorgen we dat diergedragingen, zoals vreettijden en voeropname, gemeten worden door o.a. onze wearables, omgezet worden in relevante informatie voor de veehouder en processen geautomatiseerd worden. 

Als Junior Software Developer ben je nauw betrokken in het ontwerpproces van de applicatie, waar je ervoor zorgt dat de behoefte van de veehouder perfect wordt ingevuld. Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor een toekomstbestendig en onderhoudbare architectuur van de applicaties. Je ontwikkelt zowel op backend als frontend niveau. 

‘Binnen Livestock Management is geen dag hetzelfde. Samen met een multidisciplinair team werk je aan gave uitdagingen met het oog op het domein’ - Stijn (Software Developer)

 

Junior Software Developer
werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Software Test Engineer

IT / ICT

Nedap - Groenlo

Wil jij de laatste finishing touch op het gebied van kwaliteitscontrole van de ontwikkelde software aanbrengen en daarmee de producten die de boer verder helpen, optimaliseren?

Als Software Test Engineer zet je test plannen op voor het testen van de software en het gehele product. Daarnaast breng je deze teststrategieën tot uitvoering in de vorm van bureau- en veldtesten. Je staat dan ook in direct contact met onze klanten, waar praktijktesten worden uitgevoerd. Daarnaast geef je invulling aan het geautomatiseerd testen van applicaties in de Cloud. Gevonden issues rapporteer je aan het scrumteam en je bent pas tevreden als de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd zijn. De cloudapplicaties zijn complex, maar met jouw analytische vermogen weet jij je weg te vinden in de hoge mate van diepgang, testscenario’s en testmaten. Er wordt gewerkt met Visual Studio, Gherkin en Specflow. 

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische individuele dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe applicaties in de Cloud, Fog of Edge ontwikkeld en gelanceerd. In onze IoT omgeving zorgen we dat diergedragingen, zoals vreettijden en voeropname, gemeten worden door o.a. onze wearables, omgezet worden in relevante informatie voor de veehouder en processen geautomatiseerd worden. 

‘We streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten. Jouw werk is hiervoor essentieel.’ (Kor, Teamcaptain Software)

Software Test Engineer
werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Corporate Recruiter

HRM / Recruitment, IT / ICT

Nedap - Groenlo

Heb jij affiniteit met de IT of Business doelgroep en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van corporate recruitment? Nedap zoekt een collega!

Het succes van Nedap wordt bepaald door de medewerkers. Het vinden van het juiste talent is essentieel voor de groei van onze organisatie. Ter uitbereiding van het recruitmentteam is Nedap op zoek naar een Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter zie jij het als een uitdaging om de juiste IT of Business talenten te vinden en te verbinden aan Nedap. Je hebt dan ook affiniteit met de IT of Business doelgroep en weet als de beste waar het juiste talent vindbaar is. Hierbij kun je denken aan front-end, back-end, embedded software developers, data scientists en hardware engineers voor de IT doelgroep. Voor de Business doelgroep kan je denken aan sales, marketing, project managers, support of inkoop. Door middel van online searchen en het bezoeken van beurzen kom je in contact met deze talenten. Echter, is er meer nodig om talenten aan Nedap te verbinden. Daarom ben jij in staat om op een creatieve manier nieuwe wegen te verkennen en te bewandelen om het juiste IT of Business talent binnen te halen bij Nedap. Hierin ben jij helemaal vrij! Je bent continu bezig met het bouwen en onderhouden van talentpools.  

Naast het vinden van talent ben jij ook adviseur voor onze business units. Op een proactieve manier ben jij in staat om de wervingsbehoeftes van deze stakeholders in kaart te brengen en vervolgens concrete acties op te stellen om aan deze behoefte te kunnen voldoen. Tussentijds onderhoud je de relatie met de stakeholders door ze mee te nemen in het werving- en selectieproces.   

Als Corporate Recruiter ben jij onderdeel van het recruitmentteam. Het recruitmentteam is continu bezig met het professionaliseren van recruitment. Zij werken dan ook aan diverse projecten welke bijdragen aan het verder uitbouwen van recruitment. Denk hierbij aan het ontwikkelen van campagnes, data-driven recruitment en het in kaart brengen van onze verschillende doelgroepen. Als Corporate Recruiter zal je dan ook een rol spelen in het verder professionaliseren van recruitment binnen Nedap.   

In deze veelzijdige functie denk je mee met strategieën, ben je sparringpartner, projectmanager en bovenal de verbinder van talent! 

Corporate Recruiter