Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Moongro on 31 augustus 2016

Young Professional bij KPN consulting

Net (of bijna) afgestudeerd in een bedrijfskundige of ICT-studie aan de universiteit en ambieer je een carrière in de ICT? Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Je werkt samen met inspirerende professionals in een goede werksfeer aan interessante projecten. Een leuk weetje is dat de wortels van KPN Consulting in Delft liggen. Van een groep ambitieuze en gepassioneerde studenten groeiden we uit tot een professionele speler in de ICT-consultancy. Daarom hechten we veel waarde aan de kracht van de pas afgestudeerde student.

Ontwikkeling

Om jou te helpen jezelf optimaal te ontwikkelen, hebben we veel programma’s en trainingen. Als Young Professional ga je aan de slag met trainingen op het gebied van ITIL, PRINCE2 en Microsoft technologie. Daarnaast voer je in jouw eerste jaar twee projecten uit bij toonaangevende klanten, waarna je doorstroomt in de richting van projectmanagement, service- en performancemanagement of techniek/architectuur.

We luisteren naar je

Of het nou om klanten of medewerkers gaat: we streven naar een langdurig partnership op basis van vertrouwen. We investeren in elkaar. En leren van en met elkaar. Weet jij hoe iets beter of slimmer kan? Vertel het dan aan de directie tijdens een lunch of pitch je idee aan de Innovation Board. Jij als sociale ICT-er weet namelijk als geen ander wat de vraag van de markt is, wat er speelt, waar kansen liggen, wat beter moet. En daar luisteren we graag naar.